l Home l Lijsten l Materialen l Tips l Trends l Foto's l Gastenboek l Harrysch l Contact l 
 

De Inlijsterij - Kunst in Lijsten
Harry en Jeanne Passier
Emmausstraat 5
5492 BK Sint-Oedenrode

Tel. 0413-476500

Mail: info_AT_inlijsterij.nl

Telefonisch advies kan stuiten op onvolkomenheden maar voor elke vraag is er een antwoord dus voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Op telefonische aanvragen voor een prijsopgave kunnen we helaas niet reageren. De mogelijkheden zijn te divers en oplossingen en aanpak zijn bovendien erg afhankelijk van het in te lijsten werk. Wij kunnen alleen een juiste calculatie maken als je met het in te lijsten object ons atelier bezoekt.

 
De QR-Code bevat al onze adresgegevens 

 

 

Met Google Maps vind je ons altijd

 

Ons atelier en de winkel zijn gevestigd in een rustige zijstraat van winkelstraat "Kofferen". Er is doorgaans voldoende (gratis) parkeerruimte in de straat. Het blauwe bord langs het trottoir wijst de weg naar de Inlijsterij. Onze winkel vind je aan de rechterkant van het gangpad .

FaceBook is nog in een testfase      


Door de jaren heeft De Inlijsterij een grote buitenregionale klantenkring opgebouwd. Onze klanten hebben naast De Inlijsterij nog een goede reden om ons te bezoeken.
Sint-Oedenrode is namelijk een mooi en gezellig dorp, dat zijn bezoekers veel te bieden heeft. Het ligt in een prachtige omgeving met landelijke wandel- en fietsroutes. De gezellige kern met zijn vele terrassen en restaurantjes maakt het voor veel bezoekers tot een prettige pleisterplaats.
Je kunt
hier een informatiepagina van Sint-Oedenrode bekijken.